Telefoonpermanentie

Dagelijks tussen 8u en 12u30 en tussen 13u30 en 16u is Nathalie, onze secretaresse aanwezig.  U kan bij haar terecht voor administratieve vragen en voor het maken van afspraken.

’s Middags tussen 12u30 en 13u30 en ’s avonds tussen 17u30 en 18u zijn de artsen rechtstreeks bereikbaar voor het meedelen van uitslagen of korte vragen.  Het schema vindt u onderaan deze pagina.

Voor een vlot verloop van deze telefoonmomenten geven we graag enkele aandachtspunten mee:

  • Mogen wij u vragen om uw vragen kort te houden, voor een uitgebreidere bespreking kan u steeds terecht op de raadpleging.
  • Deze telefoonmomenten zijn steeds zeer druk, wij vragen uw begrip als u even moet wachten. Indien u niet meteen binnen geraakt, zijn alle lijnen vermoedelijk bezet, probeert u het nog eens na enkele minuten.
  • Om de telefoonmomenten voor de artsen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om in de mate van het mogelijke telefonische afspraken te maken tijdens de openingsuren van het secretariaat, of via de online agenda.
  • Wanneer een arts afwezig is omwille van vakantie of om dringende redenen, wordt de telefoonpermanentie overgenomen door de collega’s.
  • Gelieve de uren van de telefoonmomenten te respecteren, indien u te vroeg of te laat belt is de arts vaak nog niet aanwezig of reeds begonnen aan zijn/haar raadpleging.
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
12u30 – 13u00Dr. BorghgraefDr. BorghgraefDr. MertensDr. MertensDr. Borghgraef
13u00 – 13u30Dr. MertensDr. PansDr. WildiersDr. WildiersDr. Pans
17u30  – 18u00Dr. WildiersDr. PansDr. BorghgraefDr. PansDr. Mertens