Raadplegingen

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand. Breng bij elke raadpleging zeker uw elektronische identiteitskaart en een klevertje van het ziekenfonds mee, zo kunnen we u sneller verder helpen en hebben we altijd de nodige gegevens bij de hand.

Afspraken

Op afspraak dient u minder lang te wachten. Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact zodat we zo goed mogelijk een inschatting kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten.

Voor de raadplegingen op afspraakwillen we nog graag enkele aandachtspunten meegeven:

1. Afspraken kan u alle weekdagen maken bij onze praktijkassitente of via onze online agenda.

2. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.

3. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.

4. Voor een sportmedische keuring bij Dr. Mertens, gelieve vooraf de vragenlijst op
www.sportkeuring.be in te vullen.  U kan deze nadien elektronisch verzenden naar Dr. Mertens.  Zo zijn al heel wat gegevens vooraf gekend en kan de consultatie beter voorbereid worden en gestructureerder verlopen.

5. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.

Uurrooster

Hieronder vindt u het schema van de consultaties.  Alle consultaties gaan door op afspraak.

madiwodovrzazo
8:00
8:30
9:00
13:30
18:00

Klik hier om uw afspraak online te maken

Huisbezoeken

Kom op raadpleging als het enigszins kan. Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

Als een huisbezoek toch noodzakelijk is, vraagt u dit bij voorkeur aan voor 10u ‘s morgens. Zo kunnen alle huisbezoeken optimaal gepland worden. Huisbezoeken worden afgelegd door de arts van uw voorkeur. Als deze door omstandigheden niet beschikbaar is, kan 1 van de collega’s langskomen. Voor huisbezoeken kunnen we moeilijk een richtuur meegeven. We doen onze best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Voor spoedgevallen gelden uiteraard andere regels, u kan hiervoor steeds telefoneren naar de praktijk en we helpen u zo snel mogelijk verder.