Online afspraken

U kan uw afspraak in onze praktijk eenvoudig online maken:

Klik hier om naar de online agenda te gaan

Wij vragen uw aandacht voor de volgende punten:

  • Indien u symptomen hebt de mogelijk op COVID-19 kunnen wijzen (hoest, koorts, keelpijn, neusloop of verstopte neus, spierpijn, diarree) of twijfelt u hieraan?  Gelieve geen online afspraak te boeken, maar contact op te nemen met het secretariaat.  Wij voorzien specifieke blokken voor patiënten met infectieuze klachten, gescheiden van de klassieke raadplegingen, en dit uiteraard in het belang van ieders veiligheid.
  • Contacteer de praktijk voor dringende gevallen of wanneer er geen online afspraken meer vrij zijn, wij reserveren steeds enkele plaatsen voor urgenties en proberen u zo goed mogelijk verder te helpen.
  • Komt u met meerdere personen, maak dan ook meerdere afspraken
  • Voor een speciaal onderzoek, zoals een uitstrijkje of verzekeringsonderzoek, graag 2 opeenvolgende afspraken boeken
  • Bij voorkeur de reden van uw afspraak kort vermelden, dit helpt ons om onze consultaties beter voor te bereiden.  Bijvoorbeeld: voor het bevriezen van wratten dienen we stikstof in huis te hebben, bepaalde vaccins bij kinderen moeten we op voorhand bestellen, etc.
  • Twijfelt u, contacteer onze secretaresse, zij helpt u met plezier verder.