Categorie archief: Geen categorie

Nieuwe HAIO in de praktijk

Vanaf 11 april zal Dr. Alice Wildiers de praktijk vervoegen als 4e arts. Zij rondde in juni 2021 succesvol de opleiding master in de geneeskunde aan de KU Leuven af. Vanaf 1 april 2023 start zij als huisarts in opleiding (HAIO) bij ons in de praktijk om haar opleiding tot huisarts te vervolledigen.

Sinds de start als HAIO werkte Dr. Wildiers reeds een jaar in een huisartsenpraktijk in Leuven en een half jaar in het ziekenhuis van Halle op de dienst Kindergeneeskunde.
Zij is geïnteresseerd in alle onderdelen van huisartsgeneeskunde, maar heeft een voorliefde voor gynaecologie en pediatrie.

Haar aanwezigheid zal ongetwijfeld een meerwaarde betekenen voor de patiëntenzorg in de praktijk, en we hopen dat zij bij ons een leerrijke periode tegemoet gaat en huisartsgeneeskunde in al zijn facetten verder kan ontdekken.

Welkom!

Afscheid Dr. Ilse Van Genechten

Op 31 maart eindigde de stageperiode van Dr. Ilse Van Genechten in onze praktijk. Zij zet haar stage gedurende 6 maanden verder op de diensten geriatrie en cardiologie in het RZ Tienen.

Wij willen haar graag bedanken voor haar inzet voor de praktijk en onze patiënten gedurende de afgelopen 18 maanden. Het was een leerrijke periode voor ons allemaal.

Dr. Van Genechten en alle medewerkers binnen de praktijk willen jullie als patiënt ook bedanken voor de aangename samenwerking en het vertrouwen in haar de afgelopen periode.

We zijn ervan overtuigd dat ze de goede weg is ingeslagen en wensen haar veel succes toe!