Nieuwe HAIO in de praktijk

Vanaf 11 april zal Dr. Alice Wildiers de praktijk vervoegen als 4e arts. Zij rondde in juni 2021 succesvol de opleiding master in de geneeskunde aan de KU Leuven af. Vanaf 1 april 2023 start zij als huisarts in opleiding (HAIO) bij ons in de praktijk om haar opleiding tot huisarts te vervolledigen.

Sinds de start als HAIO werkte Dr. Wildiers reeds een jaar in een huisartsenpraktijk in Leuven en een half jaar in het ziekenhuis van Halle op de dienst Kindergeneeskunde.
Zij is geïnteresseerd in alle onderdelen van huisartsgeneeskunde, maar heeft een voorliefde voor gynaecologie en pediatrie.

Haar aanwezigheid zal ongetwijfeld een meerwaarde betekenen voor de pati├źntenzorg in de praktijk, en we hopen dat zij bij ons een leerrijke periode tegemoet gaat en huisartsgeneeskunde in al zijn facetten verder kan ontdekken.

Welkom!